Daewoo-Chevrolet Matiz: motor loopt niet lekker stationair

Bouwjaar: 2000, Brandstof: Benzine, Motorcode: 0.8

Hoi ik heb een matiz uit 2000 hij rijdt perfect start goed in de stad en op de snelweg alleen als hij stationair loopt hij onrustig dit is jammer omdat de auto verder perfect is heeft mischien iemand een tip o ja de co uitstoot is ook goed

lp

Geplaatst door lp (0) , lid sinds 16 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Chevrolet Matiz? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

5 Reacties

Cor1822 (0) PRO, 16 jaar geleden

Hoe bedoel je onrustig? veel variatie in je stationaire toerental?
Het is een 3 cylinder, deze zijn stationair iets minder rustig als een 4 cylinder.

lp (0), 16 jaar geleden

het lijk of de motor tegen afslaan zit en daardoor onrustig loopt maar weet niet hoe je stationair toerental kan veranderen

Cor1822 (0) PRO, 16 jaar geleden

Moet rond de 800 toeren zijn ff in de garage laten doen, of omdat ik deze wagen ook niet ken, vragen waar de instelling stationair toerental zit.

datakiller (0), 16 jaar geleden

heb het zelfde probleem met een matiz 3 cylinder weet ook niet wat de oplossing is maar bij mijn slaat die iig wel eens uit met afremmen of in een flauwe bocht en het is idd zo dat het net lijkt of de moter steeds wil uit slaan?

verrace (0) PRO, 16 jaar geleden

om te beginnen eens kleppen stellen, stappenmotor reinigen en resetten (dmv accu los )
en ook vervuiling van de kleppen komt voor ( compressie verlies )
gr.r.

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Chevrolet Matiz of stel zelf een nieuwe vraag.