Daewoo-Chevrolet Nubira: nubira blijft wegduiken/ trekken naar rechts

Bouwjaar: 1997, Brandstof: Benzine, Motorcode: 19

in eerste instantie de draagarm rubbers vervangen omdat deze los lagen. vervolgens nieuwe banden en uitlijnen. geen resultaat. toen alle schokdempers vervangen nu nog het zelfde. rij je de drempel op voel je al trekken aan je stuur rij je er af trekt hij echt weg. rechte weg gaat goed. door een put of kuiltje knalt hij weg. kan zo geen speling op de stuur of stabilisatie kogels vinden ook.

bartje291180

Geplaatst door bartje291180 (0) , lid sinds 12 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Chevrolet Nubira? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

2 Reacties

bartje291180 (0), 9 jaar geleden

Nu maar naar een garage gegaan en met 2 monteurs opzoek gegaan. nu blijken de draagarm rubbers die in het begin van het verhaal helemaal weg waren niet de goeie te zijn. Deze waren toch echt op kenteken besteld. Maar deze zijn zo zacht dat de gehele draagarmen nog steeds met weinig kracht al heen en weer te bewegen zijn in de rubbers! verder was er niets afwijkends te vinden. dus maandag maar echte originele bij een chevrolet dealer gaan bestellen in de hoop dat het dan over is

bartje291180 (0), 9 jaar geleden

Hebben wij weer. ook bij de lokale daewoo deler kunnen ze niet de goede draagarm rubbers bestellen. volgens de systemen bij hun zijn het voor en achter de zelfde rubbers maar in de praktijk zijn het totaal verschillende. nu bij Autoparts online de orginele draagarmen kunnen vinden voor een redelijke prijs en niet goed geld terug garantie. Dus deze maar besteld en maandag binnen.

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Chevrolet Nubira of stel zelf een nieuwe vraag.