Daewoo-Chevrolet Nubira: Plotseling start hij niet meer

Bouwjaar: 1997

Opeens wil mijn Nubira niet meer starten, soms duurde het starten al wat langer dan normaal, bijv. 10 of 15 sec.
Dit forum doorlezende, kom ik uit op een defekte benzinepomp of gecorrodeerde kontakten hiervan. Mijn vraag is hoe kom ik bij de benzinepomp, want ik wil die demonteren om hem schoon te maken of te vervangen?

jarich

Geplaatst door jarich (0) , lid sinds 18 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Chevrolet Nubira? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

2 Reacties

rstok (0), 18 jaar geleden

Heb ik ook enkel keren gehad met mijn Nubira 1998. Reed op LPG en zou daarmee te maken hebben gehad. Hele tijd met extra benzinepomp (van de sloop 75 euro) gereden totdat hij ook niet meer startte. Is weinig werk, binnen 15 minuten pomp verwisseld. Demonteren en schoonmaken heeft mi weinig zin, wellicht een extra stroomstootje en hij draait weer??.

jarich (0), 18 jaar geleden

Het probleem was de ontstekingsmodule; vernieuwd voor ¤ 200,- excl btw. Deze module bestaat uit een viervoudige bobine met geïntegreerde DSI-module.
Overigens zou ik toch nog wel willen weten hoe ik bij de benzinepomp kom.

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Chevrolet Nubira of stel zelf een nieuwe vraag.