Daewoo-Chevrolet Nubira: Problemen met sleutel en startonderbreker

Bouwjaar: 1997, Brandstof: LPG, Motorcode: 1.6 DOHC

Heb geregeld problemen met het starten omdat de startonderbreker niet uitgaat. Lampje van de startonderbreker blijft dan branden. Probleem voorgelegd aan de garage. Het probleem zou kunnen worden veroorzaakt door een spoeltje die de sleutel niet herkend. Waar zit dit spoeltje precies en is dit een bekende klacht. Op mijn vraag of dit aan de computersoftware zou kunnen liggen werd negatief op geantwoord.

Gert-Jan

Zoekende

Geplaatst door Zoekende (0) , lid sinds 18 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Chevrolet Nubira? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

3 Reacties

verrace (0) PRO, 16 jaar geleden

heeft inderdaad niets te maken met computer software.
er zou een sleutel kapot kunnen zijn ( maar dan is het probleem opgelost met de andere sleutel)
of de imobiliser unit , maar het spoeltje rond het contaktslot is waarschijnlijker en goedkoper !

JohnnyBGood (0), 15 jaar geleden

Heb hetzelfde probleem gehad vorig jaar. Ben naar (garage in Arnhem) gegaan en die hebben het relaitje in de sleutel vervangen. Kost je hooguit
€ 25,00, maar het probleem is wel opgelost.

Hans4037 (0) PRO, 15 jaar geleden

JohnnyBGood,

Let even op de datum van plaatsen van deze topic dat is 2007 reactie geven is dan niet meer wenselijk. Ik heb tevens de naan van de door jou genoemde garage verwijderd.

Hans

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Chevrolet Nubira of stel zelf een nieuwe vraag.