Chevrolet Lacetti 2003: rare storingen

Bouwjaar: 2003

auto heeft 3000 km gereden. het begon eerst met de binnenverl deze werkte andersom.toen bleven met contact uit en sleutel eruit de lampen branden.accu steeds leeg laadstroomcontolelampje brand abs lampje brand en handremlampje brand. met stroningzoeken ben ik uitgekomen bij de dynamo. voorbekr+toerentalsteker eraf gehaald en toen was de storing weg behalve dat deze nog steeds niet bijlaad maar dat is logisch want de stekker is eraf.na het vervangen van de dynamo waren alle storingen weg maar er kwamen er twee terug cv werkt niet en bij knipp naar rechts of links gaan ze allemaal branden ben zelf daewoo monteur.

renault-monteur

Geplaatst door renault-monteur (0) PRO , lid sinds 19 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Chevrolet Lacetti? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

1 Reactie

Roelof10198 (0) PRO, 19 jaar geleden

controleer massa punt g303 (zit links onder voeterruimte bestuurder en controleer het antidiefstalmodul maar eens even want dit zit aan elkaar gekoppeld

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Chevrolet Lacetti of stel zelf een nieuwe vraag.