Chrysler Voyager: afslaan motor tijdens rijden

Bouwjaar: 2002, Brandstof: Benzine, Motorcode: 2.4I AUTOMAAT

Twee maanden geleden reed ik met een warme motor en plotseling sloeg de motor af. Na even wachten ( resetten? ) startte hij weer en kon ik alleen stapvoets verder. De auto thuis laten staan en de volgende dagen en weken was er niets aan de hand. Na enkele weken gebeurde hetzelfde, zowel op LPG als benzine. Bij de garage is een slangetje vervangen en verder gekeken naar evt. valse lucht, brandstoftoevoer e.d. De auto weer meegenomen en na 2 weken rijden gebeurde het weer voor het stoplicht; bij het optrekken sloeg de motor weer af. Gewacht en na enkele minuten weer gestart en stapvoets verder gereden. Bij gas-geven sloeg de motor onmiddellijk af. Wie weet hier het manco van?

loenie

Geplaatst door loenie (0) , lid sinds 15 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Chrysler Voyager? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

1 Reactie

Stratus (0), 15 jaar geleden

Hoi.
Wel eens uit laten lezen? Kost relatief weinig en scheelt zoekkosten!
Succes.

Gr Rob.

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Chrysler Voyager of stel zelf een nieuwe vraag.