Chrysler Grand Voyager: Auto staat bijna 3 jaar stil

Bouwjaar: 1999, Brandstof: Diesel, Motorcode: 2.5

Hallo,
Ik zou een Grand Voyager 2.5 td willen kopen van het jaar 1999. De wagen heeft slechts 100000 km maar staat al bijna 3 jaar stil.
Naar het schijnt zou de distributieketting al vervangen geweest zijn.
Is het een groot risico om zon wagen te kopen? Waar moet ik speciaal op letten tijdens en na de proefrit? Is het niet zo dat alle pakkingen verstorven zullen zijn? Graag een zo volledig mogelijke uitleg.
Mvg, Pascal
Dringend aub

Pascal en Revelyn

Geplaatst door Pascal en Revelyn (0) , lid sinds 17 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Chrysler Grand Voyager? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

1 Reactie

porschemannetje (0) PRO, 17 jaar geleden

veel hangt af van hoe de auto gestald is geweest heeft de auto buiten gestaan of in een garage en wat hebben ze met de accu gedaan als die niet is onderhouden moet er nu wel een nieuwe in voor de distributie riem geldt bij twijvel of die wel of niet is vervangen kun je hem beter laten vervangen zeker na 3 jaar tijdens het proefrijden de motor goed op temperatuur laten komen en na de proefrit nakijken op lekkage van koelvloeistof en brandstof ik rij zelf in een oldtimer die 15 jaar heeft stil gestaan na die tijd alleen alle vloeistoffen vervangen en de distributie riem vervangen en rij er al 2 jaar probleemloos mee

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Chrysler Grand Voyager of stel zelf een nieuwe vraag.