Chrysler Voyager: automaat controleren

Bouwjaar: 1994, Brandstof: Benzine, Motorcode: 3.0

hoe moet ik het peil van mijn automaat controleren met draaiende moter of stil staand bij voorbaat dank knoel

knoel

Geplaatst door knoel (0) , lid sinds 14 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Chrysler Voyager? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

5 Reacties

Frank3137 (0) PRO, 14 jaar geleden

ALTIJD met lopende motor in P(ark) ideaalste om dit te doen na min 10 minuten te hebben rondgereden bij bedrijfswarme motor/automaat
Let er vooral op dat je niet boven de MAX streep komt indien je moet bijvullen
tussen MIN en MAX bedraag het verschil geen volledige liter , na bijvullen altijd even alle gangen selecteren 1 minuut wachten en nogmaals controleren
ALLES MET LOPENDE WARME MOTOR !!

br0ns (0) PRO, 14 jaar geleden

Voor de stand waarin je olie moet pijlen staat op de pijlstok bij de ene is het Park en de andere Neutraal. Voor de rest zie hierboven.

Frank3137 (0) PRO, 14 jaar geleden

1994 / 3.0 LTR / peil maar in P(ark)
peilstok kan altijd eens vernieuwd zijn ,staat bij nieuwere(toevallig zelf een 99 Dodge Town&Country gehad) idd "check oillevel HOT in neutral"
gaat echter niet op bij model 1994

knoel (0), 14 jaar geleden

hoi kan mij iemand zeggen wat ik moet doen mijn voyager automaat neemt maar 2versnellingen dan schakeld hij niet meer hoger ik heb de olie vernieuwd heeft het mischien met electronica temaken er zitten voelers in en doorwat worden die bestuurd ik ka

jvr (0), 14 jaar geleden

Hallo,

Laten uitlezen is het beste. De dealer kan je dan vertellen welke storingen hij geeft zodat je weet waar je zoeken moet.

Gr,
Jvr

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Chrysler Voyager of stel zelf een nieuwe vraag.