Chrysler Voyager 2004: Bladveer

Bouwjaar: 2004, Brandstof: Benzine, Transmissie: Handgeschakeld, Motorcode: 2.4L, Motorinhoud (cc): 2500, Vermogen (kw): 108

Ik heb twee bladveren onder mijn Voyager se (2004).
De grote bussen hebben ze erin geperst, met een M14 bout erin.
Mijn vraag....hoe kom ik aan die rubbers, die aan de andere kant zitten. Of hoe heten die rubbers ?

tuinman007

Geplaatst door tuinman007 , lid sinds 2 jaar geleden

3 Reacties

JdeP, 11 maanden geleden

Zoiets? https://www.google.com/search?q=chrysler...
Succes

tuinman007, 11 maanden geleden

JdeP, die zijn voor Engelse auto's en passen niet aan de ene kant van de bladveer.
De bussen (incl. bus) waren er zo ingeperst, maar aan de andere kant tast ik in het duister.......als ik het plaatje bekijk en de bladveer moeten er één of twee rubbers in ( een soort van paddenstoelen, met een stalen bus en een bout erin ;-) (denk ik.........)

tuinman007, 10 maanden geleden

De rubbers heb ik nog steeds niet kunnen vinden, voor beide bladveren......volgens mij moeten er twee rubbers in met een bout en sluitplaten. Als iemand voor mij een link heeft graag.......De Chrysler werkt na het vervangen van de grote (geperste bussen) met M14 bout nu toch wel als een zonnetje.......maar ik wil wel de rubbers vervangen.
De rubbers zitten aan de voorkant, boven de wielen..........

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Chrysler Voyager of stel zelf een nieuwe vraag.


Gesponsord

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor jouw auto? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!