Chrysler Voyager: Brandstof injector verwijderen 2.5 TD

Bouwjaar: 1994

Dag,

Ik heb een voyager 2.5 TD staan met een lekke koppakking. Het is de pakking van de meest rechtste kop van de 4. Nu wil ik die wel vervangen, maar 1 van de kopbouten zit onder de brandstof injector. Hoe krijg ik die eruit? Heb al van alles geprobeert, maar deze lukt niet.

Gr,

Per

percramer

Geplaatst door percramer (0) , lid sinds 19 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Chrysler Voyager? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

6 Reacties

h.hannemann (0) PRO, 18 jaar geleden

Moet toch los (27of28mm speciale dop)
ps.alle koppen moeten los
laat koppen afpersen,en laat je verrassen.
komt vaker voor dat koppen scheuren

succes Hub Hannemann

percramer (0), 18 jaar geleden

Moeten ze echt allemaal los? Sprak een monteur bij Chrysler hier in de buurt en die zei dat ze allemaal losse pakkingen hadden en dat je de meest rechtste wel los er af kunt pakken.Als alle koppen los moeten, dan moet ook de complete turbo eraf toch?

percramer (0), 18 jaar geleden

Auto lekt overigens olie, dat is het probleem. Er is vrij duidelijk te zien dat hij lekt langs de rechter voorzeide van de pakking van de meest rechtste kop. En een beetje langs de pakking van het kleppendeksel.

JAN/DODGE (0) PRO, 18 jaar geleden

PER
JE HEB ER OOK BIJ DIE HEBBEN EEN HELE KOPPAKKING
JE ZAL HET MAAR TREFFEN!!!
DAN MOETEN ZE ER TOCH ALLE VIER AF.
IS HET NIET DE OLIE VAN DE KLEPDEKSEL DIE DAAR LANGS LOOPT?
GR JAN

percramer (0), 18 jaar geleden

Dag Jan (en de rest)

het kleppen deksel is later pas gekomen. Had ik eraf gehaald en er moet gewoon een nieuwe pakking tussen. Het is echt de hoek van de rechter kop als je ervoor staat (ja ja, dat is officeel de linker gezien vanuit de bestuurders positie).

Maar had gehoopt de kop eraf te kunnen halen zonder de complete turbo en het uitlaatspruitstuk te verwijderen, maar dat lijkt niet te lukken... Nog tips waar ik op moet letten of wat ik moet doen?

gr,

Per

JAN/DODGE (0) PRO, 18 jaar geleden

PER
LAAT DE KOP CONTROLEREN.
MAAK DE LIFTERS SCHOON,EN VUL ZE MET SCHONE OLIE.
GR:JAN

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Chrysler Voyager of stel zelf een nieuwe vraag.