Chrysler Stratus: brandstofpomp slaat vast of maakt te wijnig druk

Bouwjaar: 1998, Brandstof: Benzine, Motorcode: 2.0 16v

hey weet iemand of je van een nexcam instalatie G3 de draaden even kunt doorlussen zo dat een start niet op benzine maar direct op gas kan ? wij weten dat de benzine pomp vast slaat of te wijnig druk geeft maar helaas wil hij niet wat wij willen met starten of heeft iemand hier een schema van ?

groet chris

chris&margreeet

Geplaatst door chris&margreeet (0) , lid sinds 12 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Chrysler Stratus? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

6 Reacties

maarten4874 (0) PRO, 12 jaar geleden

koelvloeistofsensor doorverbinden met spanningszoeker,dan denkt de ECU dat de motor warm is en start gelijk op gas.

chris&margreeet (0), 12 jaar geleden

oke en waar moet ik die mee door verbinden is daar een vaste draad voor ??
of kan dat gewoon met een stroom draad van af contact met de sensor?

thei11316 (0), 12 jaar geleden

Weerstand van 450 ohm-1Watt in de plaats van die koelvloeistof temp sensor zetten,de sensor van die Necam installatie zit op de verdamper.....maar of hij dan meteen op LPG start garandeer ik niet.
Ik rij zo al een dik jaar met mijn PT ,maar hij loopt dan 7-14 sec toch eerst op benzine voor hij overschakelt.,ken niet alle voorwaardes waar de intalatie op overschakeld,wellicht moet je ook de benzinedruksensor doorverbinden,want als die druk te laag is blijft hij op benzine proberen te starten.

maarten4874 (0) PRO, 12 jaar geleden

Ik heb even gekeken in mijn eigen 'database'. Normaal gesproken doe ik het op de manier met de spanningszoeker,maar durf niet 100% zeker te zeggen dat het zo'n systeem was.. Je kunt het proberen,is wel het makkelijkst. Stekker aangesloten laten.
Of laat de motor op remmenreiniger lopen totdat deze overschakeld op gas.
LET OP!!! Als je onder deze weersomstandigheden de auto gelijk op gas laat lopen,kan het systeem bevriezen...

thei11316 (0), 12 jaar geleden

Maarten die koelvloeistofsensor is niets anders dan een NTC weerstand die koud ongeveeer een weerstand van 3500 Ohm heeft,als de vloeistof en motor op temperatuur zijn is deze nog iets van 440 ohm,vandaar dat ik die vaste weerstand er in gezet heb.

chris&margreeet (0), 12 jaar geleden

welke sensor moet ik nu door verbinden en weet iemand welke draad dat is en welke hij op door moet verbinden de motor laten lopen op remmen reiniger is geen optie deze word ook te koud en duurt nu met dit weer meer dan 4 min

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Chrysler Stratus of stel zelf een nieuwe vraag.