Chrysler Pt Cruiser: Chrysler PT Cruiser - Engine control unit

Bouwjaar: 2000, Brandstof: Benzine, Motorcode: 2.0

Afgelopen week brandde na een stop ineens het motormanagement lampje op het dashboard.

Er is verder niets aan de auto te merken, wordt niet te heet, houdt niet in, etc. Vandaag zijn we bij de dealer geweest om e.e.a. te laten uitlezen. Die wist echter niets meer te melden dan dat de engine controller zelf een storing heeft, niet gereset kan worden en dus vervangen moet worden. Kosten 750 euro ex...

Wie heeft er tips? Zijn er compatible ECU's? Eventueel uit het buitenland of van de sloop?

BVD
Arthur

turesnuur

Geplaatst door turesnuur (0) , lid sinds 14 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Chrysler PT Cruiser? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

3 Reacties

gamgra (0), 14 jaar geleden

Heb jij gevraagd welke storings code de dealer te zien kreeg, misschien zit er wel ergens een losse of slechte massa verbinding naar de motor-storings unit, ik raad je aan niks te doen en even binnenwippen bij een andere Chrysler dealer, voor een "second opinion", je weet maar nooit. tenslotte 750.- euro is nie niks...

Dat "check engine" gaat wel vaker branden, vroeger op mijn Jeep Grand Cherokee, kreeg er het heen en weer van, achteraf bleek het een fout te zijn in de dop van de benzinetank.
Zolang de wagen lekker loopt zou ik mij geen zorgen maken.

succes

Erman (0), 14 jaar geleden

het zou inderdaad de benzine kunnen zijn ik heb 't ook als de reservelampje van de benzine brand

br0ns (0) PRO, 14 jaar geleden

PCM's zijn niet uit te wisselen met andere auto's ivm je sleutelcode en km stand, deze modules kunnen enkelt in geleert worden door iemand met de geschikte apparatuur.

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Chrysler PT Cruiser of stel zelf een nieuwe vraag.