Chrysler Voyager: Chrysler Voyager 3.3I v6 Automaat

Bouwjaar: 1994, Brandstof: Benzine, Motorcode: 3,3i V6

Ik heb mij een voyager gekocht met een automaatbakje erin , echter deze schakeld niet door naar de derde versnelling .Na het uitlezen van de sensors die erin zitten blijkt dat deze helemaal in orde zijn op de foutive tempratuur die hij aangeeft na ^560 Graden .Dus de auto loopt in de nooduitloop nu ,hij gaat niet harder dan 70 klm per uur , als ik dan ook meer gas geef dat maakt de motor alleen meer toeren maar gaat niet sneller.

Nu moet de hele motor uitgelezen worden om te kijken waar de elektronise fout of defect zit .Heeft iemand hier ook problemen mee gehad of weet iemand wat er zou kunnen zijn.

Jurgen Cruts

Geplaatst door Jurgen Cruts (0) , lid sinds 14 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Chrysler Voyager? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

2 Reacties

br0ns (0) PRO, 14 jaar geleden

Ik zou eerst maar eens kijken waarom hij een verkeerde temperatuur aan geeft ook hier door kan hij in noodloop gaan.

Jurgen Cruts (0), 14 jaar geleden

vanmiddag hebben ze de motor uitgelezen en daar gaf hij die temperatuur aan , toen hebben ze een anderonderdeel eraangedaan en hem weer uitgelzen en daar geeft hij ook dezelfde temperatuur aan , dus het ligt niet aan de sensor zegt men , en die andere twee in de bak zouden ook goed zijn. Toen we hem in de D van drive zetten gaf het uitleesapparaat aan dat hij in zijn achteruit stond !!!!!!.
Volgens het bedrijf waar ik de meting heb laten doen is het dus een elektronisch probleem en gaat hij morgen de hele motor uitgebreid uitlezen .Nu ga ik straks de massa van de accu afhalen en een paar uur laten staan zodat de hoofdcomputer zich helemaal zou resseten , dit zou ook nog eens de oplossing kunnen zijn , en ja anders afwachten wat er morgenvroeg uitkomt tijdens het uitlezen .

Hoop dat het snel verholpen is , gezien dat het mijn tweede voyager is op tijd van een maand .Een 2,5I SE met kapotte motor door de distrubutie riem die knapte en dan nu de 3,3I V6 . Blijf het toch een schitterende auto vinden de Voyager .
Hoop dat het geen Voyage naar de sloop wordt .
Bedankt voor je reactie
gr Jurgen

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Chrysler Voyager of stel zelf een nieuwe vraag.