Chrysler Pt Cruiser: contact slot vervangen pt 2001

Bouwjaar: 2001, Brandstof: Benzine, Motorcode: 2.0

goede avond mijn naam is richy en heb vandaag een ander contactslot voor mijn pt 2001 gehaald want mijn vorig slot kon ik niet meer omdraaien , wel nadat ik er met een hamer zachtjes aan de onderkant had getikt.
wel het volgende is aan de hand ; heb het slot vervangen dat uit een andere pt kwam en het zwarteblok die de transponder van de sleutel moet registreren ook vervangen maar de pt wil niet starten. heb de oude zwarteblok weer bevestigt met de oude sleutel er bij gehouden en de auto starte. pt uitgezet om alles weer op te bouwen wilde starten maar pt wil niet meer starten, van alles geprobeert zels accupool losgehaald even gewacht en geprobeert te starten maar helaas wie kan me helpen wat het kan zijn. moet ik de accupool weer even loshalen en dan 15 sec de rem intrappen want dat heb ik nog niet gedaan. gr richy

ptrichy

Geplaatst door ptrichy (0) , lid sinds 9 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Chrysler PT Cruiser? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

5 Reacties

kaleido 1 (1715) PRO, 9 jaar geleden

Oude sleutel op het zwarte kastje plakken is de snelste oplossing , in de oude sleutel zit een zender die communiceert met het zwarte kastje.
Je kunt kijken of je het chipje over kunt zetten in je nieuwe sleutel en dan het oude kastje laten zitten.

ptrichy (0), 9 jaar geleden

bedankt ferry maar dat ook al gedaan maar de pt wil nu helemaal niet meer starten zelfs niet met oude sleutel aan het oude kastje geplakt en nieuwe sleutel in contact slot , met nieuwe sleutel werkt alle electra maar starten ho maar ?

thei11316 (0), 9 jaar geleden

De ring om het contacslot(transponder) hoef je niet te vervangen.
Welke foutcode krijg je te zien als je de contactsleutel snel 3x op en van contact zet(de derde keer op contact laten staan)in de km display verschijnt dan een code,ik verwacht P1685 en dat is de antie diefstal beveiliging.
Deze moet je een aantal keren resetten met een scanner,accuklem loshalen en het rempendaal ca 15 sec intrappen werkt niet,dan verdwijnt hij niet,mijn ervaring met een scanner is dat je moet controleren met de scanner dat hij gereset is,deze foutcode kan n.m een paar keer opgeslagen zijn.

ptrichy (0), 9 jaar geleden

bedankt thei ik laat hem maandag op de computer even uitlezen, lijkt mij makelijker laat het maandag wel even weten en wat ze er aan hebben gedaan want ik denk niet dat ik de enigste ben die dit probleem. nauw bedankt alvast voor de reactie laat het maandag of dinsdag wel even weten.

ptrichy (0), 9 jaar geleden

Nou auto rijd weer heb de computer uitlaten lezen alles werkt weer bedankt voor alles gr richy

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Chrysler PT Cruiser of stel zelf een nieuwe vraag.