Chrysler Vision: de Vision 3.5 slaat tijdens het rijden uit en wil niet starten m

Bouwjaar: 1995, Brandstof: Benzine, Motorcode: 3.5i 24V

Hallo, ik heb onlangs een Chrysler Vision gekocht, het is een hele fijne auto om mee te rijden alleen valt de motor vaak uit tijdens het rijden (ook op de snelweg) en daar komt bij dat de auto niet wil starten met warme motor, als ik de auto dan een half uur/uur laat staan wil deze wel weer starten. Wie kan mij helpen?

Guitar-Ed

Geplaatst door Guitar-Ed (0) , lid sinds 15 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Chrysler Vision? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

1 Reactie

richard 1970 (0), 15 jaar geleden

hey richard hier ik heb er ook 1 staan mooie auto ook met problemen uiteraard

jou probleem is waarschijnlijk de sensor in het midden op het motorblok achter kant deze sensor regelt de lucht toevoer haal deze maar los dan zal hij blijven lopen als het goed is ik heb dit ook bij de mijne gedaan en liep toen goed

veel succes hiermee

heb jij misschien een schema van het alarm mijn groot licht blijft aan en uitgaan als de auto op contact staat en kan hem nu wel starten maar slaat meteen af volgens mij zit dit in de benzine afsluiter
nokkenas sensor al vervangen deze is voor de inspuitmomenten van de motor

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Chrysler Vision of stel zelf een nieuwe vraag.