Chrysler Pt Cruiser: draagarm rubbers

Bouwjaar: 2003, Brandstof: Diesel, Motorcode: 2.2crd

mijn draagarm rubbers zijn versleten deze wil ik graag vernieuwen, is ditzelf te doen wat moet er allemaal los en wat is hierbij de beste volgorde m.vr.groet john

ahlmann

Geplaatst door ahlmann (0) , lid sinds 16 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Chrysler PT Cruiser? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

4 Reacties

afschrijving? (0), 15 jaar geleden

Deze heb ik bij een Chrysler voyager uit 1990 zelf vervangen, viel op zich mee, alleen om het rubber in het chassis te persen heb ik van een tapeind een pers gemaakt om het rubber te monteren.

Is verder vrij simpel, je kunt de draagarm uitbouwen (Volgens mij, de onderste fusee los, de stabilisator los, en dan de pen die dwars door de draagbalk loopt, zowel op de voorzijde, als de achterzijde zit een moer, waarbij aan de achterzijde het rubber in het chassis is geperst)

suc6
Harry K

Ewitt (0) PRO, 14 jaar geleden

zo gebeurd 1.5 uurtje werk denk ik
Bus zitrond 53.00 euro even de beide draagarmen eronderuit

cordon (0), 14 jaar geleden

hoi,ik heb het ook zelf gedaan bij mijn pt cruiser,het ging bij mij om de onderste draagarmrubbers,dit koste maar 10 minuten,en de rubbers zelf voor links en rechts bij elkaar voor maar 10 euro 50.dus zeker zelf doen want een garage rekent gewoon uurloon en dan zijn het dure rubbertjes.
veel succes

cordon (0), 14 jaar geleden

hoi,kan iemand mij vertellen hoe het kan dat als ik mijn auto uitzet dat ie dan nog vrolijk stationair doorblijft draaien voor ongeveer een minuut,dit doet ie niet dagelijks maar is nu wel al twee keer in een jaar gebeurt is niet veel maar het is ook niet goed lijkt mij?

het betreft een pt cruiser benzine 2001.
bedankt alvast.

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Chrysler PT Cruiser of stel zelf een nieuwe vraag.