Chrysler Grand Voyager: geen vraag wellicht een tip...clockspring

Bouwjaar: 1997

op deze site kan je je chassisnummer invoeren waarna je te zien krijgt welke terugroepen er voor jouw auto geweest zijn door de fabrikant.
In Nederland heb ik het niet kunnen vinden maar op deze site staan dus voor mijn auto (welke ik in NL gekocht heb en heb meegenomen na emigratie)een tweetal oproepen waaronder voor de clockspring.
deze is bij mij kapot gegaan(airbaglamp blijft branden, claxon doet het niet, cruisecontrol en airco doen het niet...) en in mijn huidige woonplaats(Curaçao) wordt er in ieder geval gehoor aan gegeven en hoef ik de reparatie niet te betalen...als je garage niet mee wil werken kan je de nota(s) opsturen en krijg je het alsnog terug.
Ik hoop dat iemand hier ook iets aan heeft wilde het jullie in ieder geval niet onthouden!

www.chrysler.com/for owners/recall notices

of via deze link:
http://www.chrysler.com/webselfservice/c...

Erwin2903

Geplaatst door Erwin2903 (0) , lid sinds 19 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Chrysler Grand Voyager? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

4 Reacties

Maritieme (0), 19 jaar geleden

onlangs is de clockspring van onze dodge ramvan vervangen. Ik heb mijn Chassisnummer ook ingevoerd e inderdaad 't was bij mij ook van toepassing. Nu nog proberen terug te krijgen......
Bedankt voor de tip
Tino

Erwin2903 (0), 19 jaar geleden

Graag gedaan hoor...reparaties aan dit soort auto's zijn al duur zat :(
Succes met het terugvorderen... ik zou bij je eigen garage beginnen, is het makkelijkste lijkt me.

cloud (0), 19 jaar geleden

Goeie tip, ook voor onze dodge ram van (zelfde type dus). Die gaat woensdag a.s. naar de Chryslerdealer en omdat het hier een lifetime warranty is, wordt het gratis gerepareerd. Chrysler NL stelt daarbij wel als voorwaarde dat het bij een officiële merkdealer wordt gerepareerd.

Charmed (0), 17 jaar geleden

Het kan dan wel een tijd geleden zijn maar het blijkt maar weer dat alle berichten zeker mensen in 2006 nog helpen ik heb namelijk ook dat probleem met de claxon en het airbaglampje en heb op de site geken en wat bleek hij was nog niet terug geweest voor een recall de dealer heeft het nagekeken en de onderdelen worden door hem besteld en dan wordt die alsnog gemaakt.
Onze Crysler hebben we pas sinds 9 september en hij is van 1996.Vind dat wel erg netjes en een zeer goede service van Chrysler.
http://www.chrysler.com/webselfservice/ … %27R%27%29
Dus mensen check even op deze site een tip van Edwin zie boven

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Chrysler Grand Voyager of stel zelf een nieuwe vraag.