Chrysler Voyager: Handleiding qc vraagbaak gezocht Voyager 3.3

Bouwjaar: 1995

Twee maanden geleden kocht ik bij een handelaar in Enschede een Voyager die helaas binnen anderhalve maand op de snelweg in zn 2 schoot en er niet meer uit kwam.

Nadat we hem langs de garage hadden gebracht bleek de automaten bak niet compleet stuk te zijn, maar is er binnen in een onderdeel afgebroken. (het staat er mischien wat gek, maar ik ben maar een leek)

Mijn vader die graag met autos bezig is, gaat deze nu proberen te maken, maar we missen nog een handleiding.

Wie o wie heeft er een liggen, of kan ik deze ergens downloaden.
Ik zou hiermee heel erg geholpen zijn.

Alvast bedankt !

Groet Marina

Marina71

Geplaatst door Marina71 (0) , lid sinds 18 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Chrysler Voyager? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

7 Reacties

JAN/DODGE (0) PRO, 18 jaar geleden

KOOP EEN HAYNES REPAIR MANUAL.(30010(1231))
ISBN 156392 1324
DIT IS GEMAKELIJKER WERKEN
GR JAN

Andre330 (0), 18 jaar geleden

ik heb nog een cd-rom liggen(duitstalig)

Marina71 (0), 18 jaar geleden

Ow als ik een kopietje zou kunnen krijgen...heel erg graag! Mijn vader is al gestart, maar alles is welkom natuurijk ;-)

jvr (0), 18 jaar geleden

Marina,

Als hij in zijn 2 blijft staan, staat hij in een zogenaamde limp-home-mode, een noodloop programma waardoor je nog net bij de garage kunt komen.

Als je een nachtje de accu loshaalt werkt hij waarschijnlijk weer normaal. De computer is dan zeg maar gereset.

mvg
Jvr

Andre330 (0), 18 jaar geleden

dat is geen probleem

Marina71 (0), 18 jaar geleden

Mijn vader is klaar met het te vervangen onderdeel in de bak, mijn auto rijdt nu dus wel weer, maar als ik stil sta bij bv een stoplicht en weer optrek dan "hangt"ie weer in zn 2 zeg maar.

Als ik dan stop en opnieuw start komt hij er wel weer uit, verder blijft nu mijn abs lampje hangen. Iemand hier verstand van?

We gaan woensdag middag even naar de garage om m door te laten meten.

jvr (0), 18 jaar geleden

Marina,

De computer denkt dat de fout er nog is: Accu (de min-pool) dus even een nachtje loslaten hangen en de volgende morgen er weer op. Dan starten en even een rustige (niet volgas) normale rit maken zodat de bak alle versnellingen heeft gehad, ook achteruit.

Dan moet het over zijn.

Over het abs-lampje: controleer goed of alle stekkers weer goed vast zitten, misschien is er een los blijven hangen tijdens de bak reparatie?

Suc6
Jvr

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Chrysler Voyager of stel zelf een nieuwe vraag.