Chrysler Stratus: handrem kabel vervangen en de centreerrubber vervangen

Bouwjaar: 1999, Brandstof: LPG, Motorcode: 2.0 i

Hallo,
ik heb een paar vragen over mijn Chrysler...ten eerste:hoe krijg je de tunnel console los waar de handrem zit?moet er namelijk de handrem-kabel(s)vervangen en kun je dit zelf doen?Ten tweede: centreer-rubber tbv de koppeling moet ik ook vervangen alleen weet ik niet wat voor naam dat ding heeft origineel en waar kun je zoiets krijgen behalve bij de dealer??

grtzz
Evert

EvertHarley

Geplaatst door EvertHarley (0) , lid sinds 16 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Chrysler Stratus? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

2 Reacties

Mercury (0) PRO, 16 jaar geleden

Centreer doorn voor de koppeling => dealer of zelf creatief zijn tunnel console zit wss ergens vastgeschroefd met verborgen schroeven (afdekkapjes) ook een kwestie vanseve voorzichtig zoeken (je kunt ook de chrysler daler in Groningen bellen, dat zijn ook de beroerdsten niet om wat info te verstrekken.
suc6
Peter

EvertHarley (0), 16 jaar geleden

Hey Peter,
Bedankt voor de info!!!

groetn uut Winschootn

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Chrysler Stratus of stel zelf een nieuwe vraag.