Chrysler Voyager: inhouden en ploffen van de motor

Bouwjaar: 1991

He mensen, ik heb een Chrysler voyager 3.0 V6 automaat, en sinds kort houd de motor af en toe in en komen enorme ploffen voor in mijn uitlaat. Hij heeft deze kwaal niet al tijd, soms rijd ik honderden kilometers zonder problemen, en daarna begint het weer. Het komt het meest voor als de automaat van de 3e naar de 4e trap schakelt. Heb de ontstekingtijdstip al gecontroleerd en de bougie kabels/bougies/en rotorkap al vervangen.

Markvedder

Geplaatst door Markvedder (0) , lid sinds 20 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Chrysler Voyager? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

4 Reacties

jvr (0), 18 jaar geleden

Dag Mark,

Probeer de auto eens uit te lezen (turn-key methode):

http://www.allpar.com/fix/80s-codes.html

Hier staat hoe je het doen moet en wat de codes betekenen. Ik heb zo bij mijzelf ook al wat codes uitgelezen ('90 Saratoga).

mvg.
Jvr

dupl-u-25502-5dd1498db6d9a+jankey (0), 18 jaar geleden

Hallo mark,
distributie riem zeker een tantje gesprongen,zit er al een nieuwe riem in.
zoniet,ik heb toen zelfs dat probleem gehad.
ik heb toen naar het dooie punt van de eerste cilinder moeten zoeken ,dan de ontstekingtijdstip op tijd zetten.

Mick7828 (0), 18 jaar geleden

lambda sensor kapot?

Markvedder (0), 18 jaar geleden

Ditributieriem is 25000km terug nog vervangen, en met uitlezen komt alleen ,mn lambda sonde en koeltemperatuursensor tevoorschijn, maar ik heb die 2 al vervangen, maar hij blijft het doen.

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Chrysler Voyager of stel zelf een nieuwe vraag.