Chrysler Town Country: koelvloeistof

Bouwjaar: 1996, Brandstof: Benzine, Motorcode: 3.3

Beste mensen ik heb het volgende probleem.

Ik heb het vermoeden dat ik koelvloeistof verlies want waneer ik controleer is het pijl steeds anders soms 1 cm onder max maar vandaag keek ik en was die 1 cm boven min!!

verder loopt me motor een beetje schomelend (krijg binnekort de beurt misschien ligt het hier aan)

en als laatste vind ik dat als die warm is wat sloom word, ik heb gemerkt dat het luchtfilterhuis erg warm is op dat moment en de motor erg warm aan voeld. de meter staat mooi in het midden maar zelf vind ik de motor en met namen het filter huis erg warm. zou het zijn dat de motor de warmte niet kwijt komt? de fan slaat netjes aan en de meter komt niet boven het midden. De wagen is snel op tempratuur.

dannydaboy

Geplaatst door dannydaboy (0) , lid sinds 10 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Chrysler Town Country? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

1 Reactie

phil4226 (0), 10 jaar geleden

Het is belangrijk om op het gepaste ogenblik te controleren, meestal is dit bij koude motor (staat vermeld op het expansievat) en moet de auto vlak staan. Als je daadwerkelijk koelvloeistof verliest zou je regelmatig moeten bijvullen. Dus eerst controleren bij gelijke omstandigheden. Dan conclusies. Dan paniek ...

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Chrysler Town Country of stel zelf een nieuwe vraag.