Chrysler Voyager 2004: lampje airbac blijft branden

Bouwjaar: 2004, Brandstof: Benzine, Transmissie: Handgeschakeld, Motorcode: 2.4L, Motorinhoud (cc): 2500, Vermogen (kw): 108

Ik ben bij de Chrysler dealer geweest in Amersfoort, die heeft hem aan de stekker gelegd en na een kwartier kwam hij tot de conclusie dat het aan de bestuurderskant zat.......hij moest er nog op studeren , maar kreeg wel een rekening van 66 euro, zonder dat het probleem was opgelost.
Ik kon een afspraak maken voor een vervolg zoektocht door de monteur, maar daar ben ik niet op in gegaan. Ik schrok al van de rekening van 66 euro, zonder resultaat.
Soms brandt het waarschuwingslampje en dan weer een tijdje niet. Moet maar zorgen dat ik geen ongelukken maak en ik niks in mijn gezicht krijg. Ik heb het idee dat het in het stuur zit. Maar dat is maar gissen.
Graag een reactie van jullie kant. Vast bedankt, Frans

tuinman007

Geplaatst door tuinman007 (0) , lid sinds 2 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Chrysler Voyager? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

1 Reactie

tuinman007 (0), 2 jaar geleden

Nog geen oplossing gevonden, sorry !

    Clockspring vernieuwen slijtage begint meestal met ABS en/of cruise controle lampje oplicht of juist niet bij ..vernieuwen is geen 20 min werk ..zeer zeker niet voor een Chryslerdealer ..hebben er waarschijnlijk al honderden vervangen sinds 1996.. - Jan Contant (0) PRO, 2 jaar geleden

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Chrysler Voyager of stel zelf een nieuwe vraag.