Chrysler Le-Baron: Le Baron, koplampen sluiten niet, achterramen gaan niet open.

Bouwjaar: 1990, Brandstof: Benzine

Wie kan mij helpen aan het schema van een Le Baron waarvan de koplampen niet meer sluiten en de achterramen gaan niet open gaan. De zekeringen zijn heel.

Ruud10657

Geplaatst door Ruud10657 (0) PRO , lid sinds 20 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Chrysler LeBaron? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

2 Reacties

jvr (0), 14 jaar geleden

Ruud,

De achterramen zijn te locken met de knop bij het bestuurderspaneel (zodat de kids er niet mee kunnen gaan spelen bijvoorbeeld). Kan zijn dat deze blijft hangen. Dan zouden ze nog wel te bedienen moeten zijn vanaf het bestuurderspaneel zelf. Als dat ook niet werkt kunnen de motortjes nog defect zijn, maar wel erg toevallig dat ze tegelijk stuk gaan.

Ik zou het bedieningspaneel eens loshalen en nakijken. Over de koplampen, ik dacht dat deze via een vacuum werkte. Als veiligheid gaan ze bij een defect in het systeem open. Kan dus een lek in het vacuum systeem zijn.

Mvg,
Jvr
www.chryslersaratoga.tk

Ruud10657 (0) PRO, 14 jaar geleden

Hi Jvr,
zodra de wagen binnen komt zal ik dit ff checken. Bedankt voor de tips.
mvgr Ruud

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Chrysler LeBaron of stel zelf een nieuwe vraag.