Chrysler Voyager: Motor start niet meer

Bouwjaar: 2003, Brandstof: Diesel, Motorcode: 2499

Hallo,

Vorige week met mijn Chrysler in Panne gevallen....
Ik kon er na mijn werk nog 1 Km. mee rijden! Na gestopt te hebben om een pakje sigaretten te kopen, wilde ik de de wagen terug starten! Dat lukte, maar na 2 sec. viel de motor uit! Had ongeveer 5 m. er nog mee gereden!
Gevolg, wagen weggesleept, vertelde de man van de wegenwacht mij, dat de startmotor kapot was... oef geen al te grote kost! Nieuwe startmoter gestopt door garagist, maar geen resultaat! Nu begon de garage ook te panikeren! Motorproblemen!!!! Ik heb er pas 100050 Km mee! Olie was in orde, misschien versnellingsbak? Iemand op de hoogte van dit probleem?

jarobbe

Geplaatst door jarobbe (0) , lid sinds 15 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Chrysler Voyager? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

2 Reacties

Mercury (0) PRO, 15 jaar geleden

mmm, als je motor wel rondraait op de startmotor en aanslaat maar dan weer uit, begrijp ik niet wie de conclusie kapotte startmotor trekt>>>>>>>............ maar goed, als jou garagist direkt de mening van de pannehulp overneemt en dan blijkt het iets anders, dan zou ik ff bij een andere garagist gaan kijken> Ik denk dat het of in de zekeringen/electrisch circuit zit danwel in de brandstoftoevoer. Vast wel 1 van de voyager experts (diesel) hier die er wat op weet. ff geduld hebben nog.
gr
Peco Power

br0ns (0) PRO, 15 jaar geleden

Laat ze even de garage even de injector lekage meten en de hoge druk van de hogedruk pomp controleren.

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Chrysler Voyager of stel zelf een nieuwe vraag.