Chrysler Pt Cruiser: Niet Stationair lopen

Bouwjaar: 2002, Brandstof: Benzine, Motorcode: 2.0I 16 Valve

Na het vernieuwen van dis.riem loopt de motor niet meer stationair.Bij ongeveer 1000 toeren valt de motor stil.De riemafstelleing twee keer gecontroleerd en staat goed.Misschien een sensor?

Huco

Geplaatst door Huco (0) , lid sinds 18 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Chrysler PT Cruiser? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

3 Reacties

oldford (0) PRO, 14 jaar geleden

Zowel op benzine als op lpg?
Kan zijn dat je de bedrading van de kruksassensor geraakt hebt of de sensor zelf. Of voor hetzelfde geld de nokkenas sensor.
Gaat er een storingslampje branden?

Huco (0), 14 jaar geleden

[quote=oldford]Zowel op benzine als op lpg?
Kan zijn dat je de bedrading van de kruksassensor geraakt hebt of de sensor zelf. Of voor hetzelfde geld de nokkenas sensor.
Gaat er een storingslampje branden?[/quote]
Er brandt geen lampje. Waar kan ik deze sensoren vinden.

Huco (0), 14 jaar geleden

[quote=Huco]Na het vernieuwen van dis.riem loopt de motor niet meer stationair.Bij ongeveer 1000 toeren valt de motor stil.De riemafstelleing twee keer gecontroleerd en staat goed.Misschien een sensor?[/quote]
De nokkenastandwielen stonden toch nog een tand verkeerd.Goed gezet en loopt weer als een zonnetje

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Chrysler PT Cruiser of stel zelf een nieuwe vraag.