Chrysler Voyager: Olielekkage krukaskeering kosten ?

Bouwjaar: 2002, Brandstof: Diesel, Motorcode: 2500

Hallo here,

Ik heb een 2.5 crd uit 2002. Heb echter wat olielekkage onder de auto, additief helpt een beetje maar niet genoeg. Denk zelf dat het de krukaskeerring is maar kan er zonder krug niet goed naar kijken. Het feit dat de olie langzaam over het blok slingert doet mij denken aan dit soort lekkage. Hoef eigenlijk niet nooemenswaardig olie bij te vullen. Misschien 1 liter op 10.000 km op z'n hoogst.

Auto heeft 190.000 gelopen, gelijk koppeling meenemen?

Wat kost dat ongeveer bij elkaar? (garage/beun)?

sandbeek

Geplaatst door sandbeek (60) , lid sinds 17 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Chrysler Voyager? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

3 Reacties

JAN/DODGE (0) PRO, 16 jaar geleden

Als de olie aan de vliegwielkant lekt zou ik de koppeling niet doen,als hij aan de bakzijde lekt is de kans groot dat hij vetgeslagen is,maar bij dit minium olieverbruik zal het niet het geval zijn.
koppeling drukgroep kost rond de 300 euro en dan heb ik hetzelf nog gedaan.

sandbeek (60), 16 jaar geleden

ik kan het niet zelf, kan wel maar geen tijd , gereedschap , ruimte etc.....hoelang is iemand die er verstand van heeft ermee bezig?

JAN/DODGE (0) PRO, 16 jaar geleden

vraag het bij de dealer,die kan je verder helpen.
weet niet welke kan het is,maar als het de distributie kan is ,kost het een nieuwe riem plus spanrol dan zou ik ook de waterpomp erbij nemen.

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Chrysler Voyager of stel zelf een nieuwe vraag.