Chrysler Voyager: onderdruk

Bouwjaar: 1992

auto heeft onderdruk zodanig dat de oliedamp uit de pijlstok komt uit de vuldop en uitteraard door de ontluchtingsslang naar het luchtfilterhuis ,denk en hoop dat de koppakking is doorgeslagen naar het oliekanaal op de eerste cilinder (compressie in het carter)is trouwens een 2,5 viercilinder benzine.moet de klant adviseren ,

theo11333

Geplaatst door theo11333 (0) , lid sinds 19 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Chrysler Voyager? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

4 Reacties

Hans4037 (0) PRO, 19 jaar geleden

Wat is de kilometerstand?, waarschijnlijk komt het door versleten zuigerveren of een kapotte zuiger.

Hans

theo11333 (0), 19 jaar geleden

daar ben ik ook bang voor ,maken loond zich dan niet koppakking maken kan er nog wel van af. zal de kop eraf trekken ,word lopen of slopen loopt wel op 4 cilinders

theo11333 (0), 19 jaar geleden

ik heb de kop erafgetrokken,er zit een gat in de zuiger. heb een zuiger besteld ,zuigerveren voor alle cilinders, drijfstanglagers.ik ga hem maandag aan het lopen maken. ik kan wel kijken voor een andere motor maar dat komt duurder uit en wat krijg je dan,zijn de beste niet.klant wil hem gemaakt..

Henk Nobach (0) PRO, 19 jaar geleden

Ok, goed gedaan! (dat van die leestekens)

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Chrysler Voyager of stel zelf een nieuwe vraag.