Chrysler Neon: problemen met starten

Bouwjaar: 1997, Brandstof: Benzine, Motorcode: 2.0 i

Na starten van de auto hoorden we een schraapend geluid net alsof je door blijft starten wilden de sleutel eruit halen maar de motor bleef door lopen. Eenmaal voor de deur aangekomen auto uitgezet maar hij wilde niet meer starten. We hebben een tijdje geleden de startonderbreker er tussen uit laten halen dus dachten dat het daar aan lag. Accu polen los gehaald en hij start weer maar weer met een ratelend geluid en krijgen hem niet uit. We denken zelf dat het de startmotor is maar weten het niet zeker. Wie kan ons hier bij helpen. Djw

mutje71

Geplaatst door mutje71 (0) , lid sinds 11 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Chrysler Neon? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

5 Reacties

limbra (565), 11 jaar geleden

Denk dat het probleem in het contactslot zit , dat deze inwendig kapot is .

daardoor wordt de spanning niet meer onderbroken en blijft de startmotor bekrachtigd .

contactslot doormeten zou de eerste stap kunnen zijn , om het zeker te weten .

succes .

mutje71 (0), 11 jaar geleden

Djw ik zal er woensdag na laten kijken ik neem aan dat je dat doormeten niet zelf kan doen ik ben zelf namelijk een leek in dit soort dingen en moet ik dit speciaal bij de crysler dealer laten doen of kan in naar elke garage of monteur laten doen. Djw

limbra (565), 11 jaar geleden

contactslot doormeten kun je in principe zelf , maar je moet natuurlijk wel weten wat je meet .

Kan bij elke garage hoeft niet persè een chrysler garage te zijn .

mutje71 (0), 11 jaar geleden

Beste Limba

Na veel na kijken van de auto startblokje en contactslot was het toch de startmotor die is nu vervangen en start weer als nieuw even goed nog bedankt voor de hulp.

limbra (565), 11 jaar geleden

ok , fijn dat het opgelost is en bedankt voor de feedback

gr. Limbra

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Chrysler Neon of stel zelf een nieuwe vraag.