Chrysler Grand Voyager 2008: radio instellingen

Bouwjaar: 2008, Brandstof: Benzine, Motorcode: 3.8L V6, Motorinhoud (cc): 3800, Vermogen (kw): 142

Hallo,

Ik heb een beetje apart probleem met met radio instellngen. Normaal zie je "presets" en kan je deze instellen door een frequentie op te zoeken, een preset ingedrukt te houden en dan is deze ingesteld.

Ik zie wel een lijst, maar dat zijn geen presets. Het is een lijst die, volgens mij, tot stand komt obv de meest sterke zenders op dat moment. als je rijdt verspringen de zenders ook. Je kan ze ook niet instellen. Het ziet er hetzelfde uit als een preset, alleen staat er geen preset bij. ik zie ook een mogelijkheid om zendersoorten in te stellen (pop, rock, nieuws)...

Via het stuur kan ik wel naar presets gaan, maar ik kan ze niet instellen en de lijst veranderd ook niet (ik zie dan wel preset 1 of preset 2 staan in het vakje links, waar ook de frequentie te zien in.

bij LW en MW staan wel gewoon presets

weet iemand hoe ik het lijstje presets van FM op mijn schermpje kan krijgen ipv het lijstje met "gescande" zenders?

beamer dreamer

Geplaatst door beamer dreamer (0) , lid sinds 11 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Chrysler Grand Voyager? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

0 Reacties

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Chrysler Grand Voyager of stel zelf een nieuwe vraag.