Chrysler Grand Voyager: startonderbreker onbetrouwbaar soms niet te resetten

Bouwjaar: 2002, Brandstof: Benzine, Motorcode: 3.3l

hallo, een maandje geleden hebben wij een grand voyager gekocht, hij is van 2002, 3.3liter benzine.
we hebben echter al diverse keren meegemaakt dat hij niet wil starten. de knipperled op het stuur, alsook op de zijkant van de middenconsole blijven dan knipperen. dit zou je moeten resetten met de afstandsbediening, maar dit werkt dan niet. de deurvergrendeling werkt wel gewoon, dus ik ga er dan ook vanuit dat de afstandbediening in orde is. we hebben de grijze sleutels, en hebben als hij het weer eens niet doet ook beide sleutels getest, maar werken dan allebei niet. de noodsleutel voor de ontgrendeling hebben wij niet ( is deze ergens te koop?)
naar aanleiding van andere bijdrages heb ik de stekkers van het kachelpaneel eens goed bekeken, maar alles ziet eruit als nieuw, dus geen hot-spots of andere verkleuringen. als de motor eenmaal start, blijft hij gewoon doorlopen, de auto valt dus NIET uit! voor zover ik weet is het een fabrieks startonderbreker, en ik heb gezien dat de stekker van de alarnclaxon onder de motorkap bewust losgemaakt is.
na een tijdje start de motor gewoon weer, en gaan de knipperleds ook weer uit.... Iemand de gouden tip, of nog beter een manier om het hele zooitje te overbruggen?
bedankt alvast, Marc

colliemestreech

Geplaatst door colliemestreech (0) , lid sinds 15 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Chrysler Grand Voyager? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

4 Reacties

br0ns (0) PRO, 13 jaar geleden

Kachel paneel heeft bij dit model niet te maken met de start onderbreker.

Noodsleutel kan gewoon gekocht worden bij de dealer en moet daar dan ook ingeleert worden.

Greetz br0ns

colliemestreech (0), 13 jaar geleden

allereerst bedankt voor je reactie. Overruled deze sleutel dan ook alle start blokkeer beveiligingen? Zou ik hem er bijvoorbeeld continu op kunnen laten zitten?

br0ns (0) PRO, 13 jaar geleden

Die noodsleutel is alleen maar voor hat alarm. Je kan hem er niet in laten dan gaat het alarm raar doen. Als je zo zat bent van het alarm kan je hem er beter uit halen.

Deze noodsleutel schakelt ALLEEN het toegevoegde alarm uit (dus dat knipperende ledje) de startonderbreking van de auto (met chip in de sleutel) schakelt hij NIET uit. Dus je auto kan niet zomaar weg gehaalt worden.

Ik ga er wel van uit dat er een Orgineel Eagle alarm in zit en je het model 2001 tot 2008 hebt.

Greetz br0ns

colliemestreech (0), 13 jaar geleden

Bedankt, Brons, je advies opgevolgd, en kan na twee maanden eindelijk zeggen dat ik de auto weer vertrouw. ik heb het eagle alarm verwijderd, en de auto start nu al twee maanden vlekkeloos. ook hoef je niet meer als een halve gewaaide twee keer op een knopje te drukken alvorens hij wil starten!

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Chrysler Grand Voyager of stel zelf een nieuwe vraag.