Chrysler 300m: stil vallen

Bouwjaar: 2007, Brandstof: Benzine, Motorcode: 2.7

Na een aantal kilometers, valt de auto terug in zijn vermogen en slaat al stotteterd af. Na een kwartiertje wachten, kun je de auto weer starten. Bij het starten voelt het alsof opnieuw benzine dient te worden aangevoerd. Bij controle blijkt de benzinepomp te werken. Bij deze auto zit een retourleiding op de tank aangesloten. De retourleiding zit aangesloten op een vacuumklep rechts terhoogte van de accu. Als je de auto laat lopen komt er uit de retourleiding geen brandstof retour. De retourleiding trekt wel vacuum. Bij het aftappen van de benzine is geen vervuiling geconstateerd. Het brandstoffilter is nog nooit vervangen en volgens de dealer bij hun ook nog nooit gedaan.

Dit probleem maakt de auto erg onbetrouwbaar. Iemand een oplossing of eerder aan de handgehad

mvgr,

hans Oomen

jora automaterialen BV

Geplaatst door jora automaterialen BV (0) PRO , lid sinds 16 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Chrysler 300M? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

3 Reacties

andreas08 (0) PRO, 16 jaar geleden

benzine drukken meten als probleem zich voordoet
kijken of dit het probleem is of dat het probleem ergens anders gezocht moet worden

jora automaterialen BV (0) PRO, 16 jaar geleden

We hebben het probleem opgelost.
Probleem doet zich voor, doordat het relais die de brandstofpomp aanstuurd, te warm wordt. Laat je dit koelen of vervangen dan start de auto weer. De auto is uitgevoerd met een achteraf ingebouwd alarm systeem. Het relais stuurt de brandstofpomp aan en wordt op zijn beurt aangestuurd door het alarmsysteem. Meerdere amerikaanse auto's blijken hier, bij navraag last van te hebben. We hebben het relais vervangen. Nog niet bekend is of het stilvallen wordt veroorzaakt doordat het relais niet goed wordt aangestuurd door het alarmsysteem of dat het relais werkelijk defect. Wordt verder onderzocht,
Hans Oomen

Mercury (0) PRO, 16 jaar geleden

wat voor alarm zat/zit er in?? Clifford???

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Chrysler 300M of stel zelf een nieuwe vraag.