Chrysler Sebring: storing 0db p0695

Bouwjaar: 2001, Brandstof: Benzine, Motorcode: 2,0 i

mijn chrysler sebring van 2001 autostick met 60000 km heeft een storing odb p605 waarschijnlijk de zender van de bak want als ik hem reset met elmscan odb is het storings lampje uit ook als de stroom van de accu eraf geweest is waar vind ik op de bak deze zender ik heb op het forum al gelezen Transmissie Controle Module waar vind ik deze .

mvr gr jose

joserinjo

Geplaatst door joserinjo (0) , lid sinds 14 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Chrysler Sebring? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

5 Reacties

oldford (0) PRO, 14 jaar geleden

P0605 TCM ROM Self-Test Failed
Key on or engine running, then the test started and then the PCM detected that the ROM Self-Test failed inside the transmission controller

Dit is geen sensor, maar een melding dat het geheugen van de Transmissie ecu beschadigt is.
Misschien kun je er nog een nieuwe update op laten zetten door de dealer, anders wordt het een nieuwe ecu.

De P0695 uit de kop is een melding van de motor: Fan 3 Control Circuit Low

joserinjo (0), 14 jaar geleden

hoi oldford bedankt weet je soms ook of de ecu die kast onder de motorkap is waar die grote stekker op zit want als ik naar de dealer moet in alkmaar is dit in zijn 2 e versnelling met +-_50 km per uur in de 2e versnelling natuurlijk niet zo leuk ook niet voor de veiligheid op de weg .
maar in ieder geval alvast bedankt

oldford (0) PRO, 14 jaar geleden

Ik zou eerst even bellen of een software update mogelijk is.

joserinjo (0), 14 jaar geleden

probleem opgelost nieuwe tcm geplaatst bij de chrysler dealer ik wou er zelf niet aan beginnen omdat ik de software niet had en deze in america rond de 200 dollar was plus de tcm bijna 300 is al ongeveer 600 euro met verzenden en btw nu voor 800 met een nieuwe accu en garantie en geen geklooi het is al mooi dat ik het zelf met elmscan uit kan lezen en de diagnose stellen .
bedankt voor de hulp allemaal.
mvr gr jose

oldford (0) PRO, 14 jaar geleden

Het is in ieder geval opgelost. Bedankt voor de feedback.
Als je kans ziet om de kop te wijzigen? Nummer van de foutcode is verkeerd en misschien zoekt iemand nu naar de oplossing van P0605.
Zet er dan EOBD P0605 neer. odb bestaat niet.

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Chrysler Sebring of stel zelf een nieuwe vraag.