Chrysler Stratus: Stratus start niet meer

Bouwjaar: 1995, Brandstof: Benzine, Motorcode: 2,5 v6

Mijn Stratus had pasgeleden een probleem. Hij startte niet meer, we hebben toen de ontsteking vervangen(ik had er nog een liggen) en de auto startte meteen en heeft het drie hele weken gedaan. Toen reed ik de straat uit en de auto sloeg af en was niet meer aan de praat te krijgen. Wederom de ontsteking dacht ik en heb de oude laten reviseren en weer ingebouwd. Echter geen resultaat, de auto start nog steeds niet.
Wat hebben we verder gedaan: Accu vervangen (deze was al niet meer te best), andere motorcomputer geplaatst, ontsteking van een mazda aanpepast en geprobeerd (deze is mechanisch identiek aan de chrysler ontsteking), nieuwe krukas sensor gemonteerd. Op de computer verschijnt geen storingscode en de auto heeft nog steeds geen vonk?!?!?
Iemand een idee???

fireknight

Geplaatst door fireknight (0) , lid sinds 17 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Chrysler Stratus? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

2 Reacties

mdvn (0) PRO, 17 jaar geleden

ik heb het zelfde probleem
help

jongkje (0) PRO, 17 jaar geleden

maar beste mensen, heeft de auto nog een startblokkering, deze zit bij bdeze wagens niet in de sleutel, maar in de afstandsbediening en kan inderdaad dit soort taferelen veroorzaken

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Chrysler Stratus of stel zelf een nieuwe vraag.