Chrysler Stratus: Stratus wil niet meer starten /aanslaan bij warme motor

Bouwjaar: 1995, Brandstof: Benzine, Motorcode: 2,5 V6

Hallo Ik heb een probleem met mijn Stratus V6 als de motor koud is start deze direct en kan je normaal wegrijden doch zodra de motor op temperatuur is en je zet hem uit dan krijg je deze ook niet meer aan de eerste paar uur tot deze helemaal weer is afgekoeld en ook voor een stoplicht is de motor al afgeslagen en kreeg ik deze niet meer aan de garage waar ik altijd kom heeft de BDP sensor vervangen maar dit heeft geen resultaat gehad en ook de startmotor begaf het is ook vervangen wie kan mij vertellen wat of waar het probleem zit want ik durf niet meer opmpad te gaan want de auto slaat niet meer aan dan de startmotor trekt wel de motor rond maar de motor wil niet aanslaan
het betrefd een Chrysler stratus 2,5V6 24V op LPGG3 en benzine bouwjaar 11-1995

m vr gr Ronald

soarer

Geplaatst door soarer (0) , lid sinds 15 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Chrysler Stratus? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

1 Reactie

Frank3137 (0) PRO, 15 jaar geleden

indien de startmotor ronddraait >
foutcode's laten uitlezen>
meten is weten,gokken is dokken
krukassensor komt wel vaker voor maar ook bobine en computer

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Chrysler Stratus of stel zelf een nieuwe vraag.