Chrysler Pt Cruiser: Turbo kapot??

Bouwjaar: 2005, Brandstof: Diesel, Motorcode: 2.2 crd

Na een behoorlijke rit klonk er onder de auto een geluid alsof er een veer knapte. Sindsdien maakt de motor een geluid of de uitlaat lek is. dit gebeurde op een afstahd van 45 van huis.Met de auto kom nog gewoon naar huis worden gereden en haalde nog makkelijk de 120. Heeft iemand dit probleem eerder gezien??

louis 85

Geplaatst door louis 85 (0) , lid sinds 14 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Chrysler PT Cruiser? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

4 Reacties

br0ns (0) PRO, 14 jaar geleden

Kan zijn dat je turbo slang aan je inlaat spruitstuk is gescheurt komt wel vaker voor.

louis 85 (0), 14 jaar geleden

Dank je wel dit is inderdaad de oorzaak. Vreemd genoeg is dit een kwaal die vaak voorkomt en er slecht aan het onderdeel kan worden gekomen. De dealers hebben hem niet op vooraad.

br0ns (0) PRO, 14 jaar geleden

Gebeurt niet heel vaak hoor maar wilt wel eens voor komen.

louis 85 (0), 14 jaar geleden

Ik sprak over de kapotte slang op de taxistandplaats en hoorde van andere pt cruiser rijders dat dit toch wel elke ton een keer gebeurt er rijden nl veel cruisers hier als taxi. Kan het ook zijn dat het gebruik van de auto anders is waardoor de slang het zwaarder heeft te verduren ze draaien nogal een stationair bij het wachten.

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Chrysler PT Cruiser of stel zelf een nieuwe vraag.