Citroën :

Geplaatst door

Gerard3545 (0)

al 19 jaar lid

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor jouw auto? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen via onderstaand kentekenveld.

Reacties

Is bekend en er wordt onder coulance e.e.a. afgewikkeld en je auto is pas 4 dus op naar de dealer!!

master 0

18 jaar

coulance regeling geldt voor auto' met de leeftijd tot en met 3 jaar en met een maximum van 120.000km.

AJB 0
badge

18 jaar

Er zijn een aantal mogelijke oorzaken voor dit probleem. De twee meest waarschijnlijke zijn:

1. Het schakelaartje zelf is kapot. Dit is een vrij goedkoop onderdeel en is eenvoudig zelf te vervangen. Je kunt het bij de dealer bestellen. Door het schakelaartje te demonteren en op een andere manier de twee contactjes door te verbinden kom je er snel achter of het de schakelaar is.

2. De andere oorzaak is dat de spoortjes die op je achterruit zitten en die de "draadjes" vormen van het schakelaartje naar de bedrading van de auto kapot zijn. Dit vervangt de dealer door simpelweg de hele ruit te vervangen. Als je geduld, een goede soldeerbout en wat electronica ervaring hebt kun je echter eenvoudig een bypass voor dit spoortje solderen op de plek waar het kapot is. Daarna netjes afwerken met zwarte tape oid en het ziet er weer als nieuw uit.

Roel.

roel10161 0

18 jaar

Je mag er nooit vanuit gaan dat op elke auto en elk onderdeel coulance zit. de dealer kan dit in alle gevallen aanvragen bij de importeur en deze zal elk geval afzonderlijk beoordelen of er het een en ander onder coulance valt!

guidor 0
badge

18 jaar

van een auto van dik 30 mille mag je toch wel de verwachting hebben dat e.e.a. langer dan 4 jaar blijft werken. Er bestaat ook zoiets als consumenten bescherming. Bij de C5 zijn met dit euvel veel problemen bekend en als de dealer zich inspant zal hij dit zeker (gedeeltelijk) onder coulance kunnen oplossen...

master 0

18 jaar

het probleem is de achterruit, die moet je vervangen en dan is het probleem verholpen. groeten

marco7153 0

18 jaar

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Citroën Overig of stel zelf een nieuwe vraag.