Citroën C3: Aanjager C3 blijft op voltoeren draaien

Bouwjaar: 2003, Brandstof: Benzine, Motorcode: 1.6

Dit probleem is al eens eerder behandeld, maar is afgesloten. Toch heb ik er nog een vraag over. De aanjager is vorige week van de één op het andere moment in voltoeren gaan draaien. Voor de herrie maar even de zekering van de aanjager eruit gehaald en de airco/verwarming uitgezet op het display. De Citroengarage gebeld en de weerstandmodule moet worden vervangen. Inzetten is een peuleschil, zei hij. Aan de passagierszijde in tunnel zou ik twee schroefjes kunnen losdraaien en de module vervangen. Misschien ben ik een oen, maar ik zie het niet. Kan en wil iemand mij daarover uitleg geven?

Kokopelli

Geplaatst door Kokopelli (0) , lid sinds 21 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Citroën C3? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

2 Reacties

Apache (0) PRO, 12 jaar geleden

Om ruimte en wat meer te kunnen zien is het handig om het dashboard kastje er uit te halen.
-dashboardkastje open doen (leeg ruimen ) beneden in de hoek rechts zie je een zwart dopje/pen, deze met een platte schroeven draaier er uit halen.
Als deze er uit is kan je het dashboard kastje demonteren en kan je naar het modul op zoek.
Zitten 2 stekkers op 1 x 2 polige stekker en een 5 polige stekker.

Kokopelli (0), 12 jaar geleden

Oke, Apache, dank je wel voor je hulp. Dit ga ik proberen. Hopelijk is het dan echt eenvoudig. Bij een Citroen weet je het nooit ;-)

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Citroën C3 of stel zelf een nieuwe vraag.