Citroen C5 2005: Auto. Versnel.

Bouwjaar: 2005, Brandstof: Benzine, Motorcode: RFJ, Motorinhoud (cc): 2000, Vermogen (kw): 103

Mijn automaat slaat onder het rijden vast en geeft aan : probleem in versnellingsbak. Als ik, na te zijn gestopt, opnieuw start, kan ik weer verder rijden en lijkt het probleem opgelost. Maar probleem blijft terug komen. Mijn vorige C5 heb ik daarom ingeruild, omdat deze hetzelfde probleem had. Toen de olie ververst, maar was niet de oplossing. Nu met nieuwe C5 exact hetzelfde euvel. Weet iemand een oplossing?

BenC5-forum

Geplaatst door BenC5-forum (0) , lid sinds 5 maanden geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Citroën C5? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

2 Reacties

check

Beste antwoord, geplaatst door harry4203 (420) PRO, 5 maanden geleden

UItlezen en repareren, waarschijnlijk 1 of meerdere kleppen van het schakelbrein defect. (Net als bij de vorige waarschijnlijk). Klusje voor een automaatspecialst of een goede universeel met de nodige ervaring wellicht. Waarschijnlijk moet er na de reparatie ook een softwareupdate worden uitgevoerd an de bak en de motor, dus een bedrijf met de nodige apparatuur is wel belangrijk.

BenC5-forum (0), 5 maanden geleden

Heel erg bedankt voor je reactie. Ik ga op zoek naar een specialist.

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Citroën C5 of stel zelf een nieuwe vraag.