Citroën C5: Bediening boordcomputer en bediening achterraam(C5 break)

Bouwjaar: 2002, Brandstof: Diesel, Motorcode: 2.0 HDI

Sinds deze week tot volle tevredenheid bezítter van een C5 break 2.0 HDI. Helaas met wat mankementen.

Mankement 1: De bediening van de boordcomputer werkt niet. Waarschijnlijk knop(contact) van de ruitewisserpook defect. Instellen automatische ruitewisser werkt namelijk ook niet. Vraag 1: is de boordcomputer met een truckje ook anders te bedienen? Vraag 2: is er een goedkopere oplossing te vinden dan de complete unit te vervangen(advies Citroën dealer)

Mankement 2: De bediening van de achterruit(openen daarvan) werkt niet. De microswitch werkt goed, de servomotor eveneens. Het probleem is waarschijnlijk een contact op de achterruit(achterruit verwarming werkt ook niet) Vraag 1: is het een optie om de spanningsvoorziening via de bediening van de achterklep te laten lopen(voor de bediening van de achterruit)? Waar moet je dan op letten? Vraag twee: is het gebruik van elektrolijm een optie om het contact op de ruit weer te herstellen of is kousolderen de enige optie(voor de achterruitverwarming)?

Met vriendelijke groet,

gerenger

gerenger

Geplaatst door gerenger (0) , lid sinds 14 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Citroën C5? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

2 Reacties

Renaultmonteurtje (0) PRO, 14 jaar geleden

is een info rapid over de achter ruit, omoet je even zoeken bij de post van Peugottechnieker in Citroën geeldte heb al eens een beschrijving + onderdeel nummer geplaatst.

Renaultmonteurtje (0) PRO, 14 jaar geleden

op vraag 1 terug te komen, je kunt de Com2000 eens los halen en alle contacten schoon maken en bij buigen mocht dit niet werken moet er een nieuwe op (dacht een 300 ex)

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Citroën C5 of stel zelf een nieuwe vraag.