Citroen C4 Coupé 2005: Blower interieur ventilatie doet niks meer

Bouwjaar: 2005, Brandstof: Benzine, Transmissie: Handgeschakeld, Motorcode: NFU, Motorinhoud (cc): 1600, Vermogen (kw): 80

Sinds kort heb ik een probleem met de aanjager/blower. Deze functioneerd totaal niet meer. Ook niet in stand 4 totaal geen leven.

Kachelweerstand heb ik vervangen.

Blower heb ik vervangen.

Er staat 12v op de bedrading naar de kachel weerstand en blower. Echter zodra ik de stekker in de blower steek geeft de multimeter 0 Volt aan.

Ik begin ietwat uit mijn opties te raken.

Weet iemand raad?

p.nanninga1@gmail.com

Geplaatst door p.nanninga1@gmail.com , lid sinds 1 week geleden

4 Reacties

kaleido 1 PRO, 1 week geleden

En als je de massa dan daadwerkelijk aan massa lecht wat doet hij dan ?

harry4203 PRO, 1 week geleden

Je geeft zelf de oplossing, als je 12v naar 0 zakt met de stekker erop, heb je een overgangsweerstand in de 12v voeding. draad volgen totdat je wel weer 12v meet met stekker erop. zal ergens tussenstekker zitten onderweg die verbrand is vrees ik.

p.nanninga1@gmail.com, 1 week geleden

@kaleido 1 de situatie blijft gelijk.

p.nanninga1@gmail.com, 1 week geleden

@harry 4203 dus het zou een stekkertje moeten zijn begrijp ik uit het verhaal. Ik ga er mee aan de slag komende week. Hoop dat het wat verheldering gaat brengen.

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Citroën C4 Coupé of stel zelf een nieuwe vraag.


Gesponsord

Met een groots assortiment in de beste auto-onderdelen, aanbiedingen en merken vind je altijd een optimale mix tussen A-merken en aanbiedingen. Voor iedere automobilist weet Carpardoo de juiste auto onderdelen of auto-accessoires te vinden.