Citroën Xsara: Bonk bij remmen en drempels

Bouwjaar: 1998

Hoi,
Ik heb met mijn Xsara diesel uit 1998 met 160000 km op de teller een probleem.
Als ik wat harder rem of over een verkeersdrempel ga hoor ik een bonk rechts voor. Ik weet niet zeker of het uit de buurt van het wiel komt maar ik denk het wel. Het geluid is er ook als ik de koppeling helemaal ingetrapt heb dus ik denk niet dat het aandrijfassen zijn. Als ik rem voor bijvoorbeeld een stoplicht en ik hoor de bonk, sta daarna een tijdje stil en rij weer weg. Dan hoor ik het zacht kraken. Ik heb echt geen idee wat het probleem hier kan zijn maar ik heb nog 9 maanden garantie op de auto en wil graag weten wat ik moet zeggen bij de garage. Herkent iemand dit probleem? Ik wil erg graag weten wat het kan zijn. Alvast bedankt!

SylvanD

Geplaatst door SylvanD (0) , lid sinds 18 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Citroën Xsara? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

1 Reactie

arie549 (0) PRO, 18 jaar geleden

fuseekogels controleren, en niet te vergeten de draagarm rubbers controleren, komt vaak voor dat de draagarm rubbers er uit liggen.

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Citroën Xsara of stel zelf een nieuwe vraag.