Citroën Xsara Picasso: brandstofdrukregelaar

Bouwjaar: 2004, Brandstof: LPG, Motorcode: 1.6 8V

De picasso van mijn zoon slaat als hij koud is-dan loopt hij nog op benzine- onder het rijden soms af.Bij het uitlezen geeft hij code P001 aan.Dit is volgens mij de branstofdrukregelaar.Mijn vraag is waar zit deze bij deze auto.
alvast bedanktFerry

ferdinand

Geplaatst door ferdinand (60) , lid sinds 16 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Citroën Xsara Picasso? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

5 Reacties

andreas08 (0) PRO, 10 jaar geleden

brandstofpomp in de tank

ferdinand (60), 10 jaar geleden

Bedankt voor het antwoord.Heeft deze auto geen afzonderlijke regelaar of zit de ook in de tank.
Ferry

ferdinand (60), 10 jaar geleden

Nog even een vraag.Als ik hem op benzine zet slaat hij 1x keer af ,maar daarna blijft hij dan wel op benzine lopen ook met een rit van 50km.Is dan toch de brandstofpomp de oorzaak.
Ferry

andreas08 (0) PRO, 10 jaar geleden

normaal met overschakelen is het niet normaal dat de motor afslaat
kijk eens of het gasfilter niet verstopt is

ferdinand (60), 10 jaar geleden

Bedankt voor je antwoord.Op gas loopt hij echter prima.Op benzine doet hij dat.Als hij koud is en je rijdt weg dan slaat hij 1x af.Start je hem dan,dan blijft hij lopen, ook op benzine.Is dan toch de pomp aan het overlijden of is het iets anders.
ferry

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Citroën Xsara Picasso of stel zelf een nieuwe vraag.