Citroën Xsara Picasso: geen dashboard verlichting en starten doet hij niks

Brandstof: Benzine, Transmissie: Handgeschakeld, Motorcode: 1,8

hallo vandaag na ons vakantie gereden980 km niks aan de hand voor het appartement stil gezet om vervolgens na het uitpakken te starten om op pakeerplaats te zetten helemaal niks geen dashboard verlichting , wel lampen en slot werking proberen over te starten helemaal niks ook geen klik met sleutel omdraaien wie weet wat het kan zijn ? we dachten aan accu maar hij heeft dus wel stroom. mijn dank is groot voor oplossingen

sindja

Geplaatst door sindja (0) , lid sinds 12 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Citroën Xsara Picasso? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

6 Reacties

sindja (0), 6 jaar geleden

de zekering 50 amp 32 volt springt steeds eruit?

Hans4040 (190) PRO, 6 jaar geleden

32 volt..?

sindja (0), 6 jaar geleden

ja 50A 32 volt die klapt er steeds uit

Hans4040 (190) PRO, 6 jaar geleden

32 Volt kan niet...accu is 12 volt.
Staat er in het boekje waar die zekering voor is..?

sindja (0), 6 jaar geleden

het is een hoofd zekering volgens de garage hier in tirol is het voor de start motor nu krijgen we zo weer een nieuwe 50a en dan aandrukken als dat wil wil wil dat dat moeten we dus een nieuwe startmotor erop in boekje is die bruin en bij ons zit er dus een rode in.zit ook onder de motorkap de zekering

sindja (0), 6 jaar geleden

Het s opgelost na 3 hoofdzekering te zijn gesprongen, is vandaag de startmotor vervangen en alles doet het weer zoals het hoort.

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Citroën Xsara Picasso of stel zelf een nieuwe vraag.