Citroën C5: Heel heet interieur C5

Bouwjaar: 2003, Brandstof: Diesel, Motorcode: 2.0

Onderweg op een lange rit door Frankrijk werd het wel zeer warm in de kar. Vooral aan de bestuurdersdkant. De temp bleek niet meer te regelen en de verwarming bleef voluit blazen. De Citroendealer had geen tijd maar regelde interventie door een Peugeotman en die heeft aan de bestuurderskant de verwarming afgesloten. De airco en buitenlucht kunnen worden geselecteerd, maar de verwarmingdoet het dus niet meer aan de bestuurderskant. Bij de passagier is alles normaal.
Wat is hieraan te doen, want ik had het graag weer in oude glorie, al was het maar voor het ontwasemen van de voorruit.

En hoe reset je de teller voor volgende grote beurt, want dat wordt hier in Spanje bijna altijd vergeten. Bedankt vast, amigos.

Ribero Cortez

Geplaatst door Ribero Cortez (0) , lid sinds 17 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Citroën C5? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

4 Reacties

Renaultmonteurtje (0) PRO, 14 jaar geleden

mengklep motor defect, of kachelhuis.

Reset procudure:

van contact
Druk de dag reset knop in,
op het contact
teller telt nu terug van 10 naar 0

van contact, op het contact

PS

dit staat ERG! veel al op het forum ;).

Ribero Cortez (0), 14 jaar geleden

Okay dank je wel Citroenmonteurtje. Mcht je een idee hebben van wat de reparatie o n g e v e e r zou moeten kosten, dan hou ik mij aanbevolen.

oldford (0) PRO, 14 jaar geleden

Los van dat het opgeven van reparatiekosten geen technische vraag is, hebben wij nuchtere Nederlanders er geen idee van hoe hoog de uurtarieven in Spanje zijn, hoe snel er gewerkt wordt en wat de onderdelen daar kosten. Bel even de dichtbijzijnde dealer (Citroen of Peugeot).

Renaultmonteurtje (0) PRO, 14 jaar geleden

Oldford heeft kenelijk wel ervaringen ?


Mengklep kost mij een 45 min (Radio en AC display moeten er uit). En ik controleer gelijk de aansluiting van de mengklep op scheuren, het kachel huis is ca een dag werk,

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Citroën C5 of stel zelf een nieuwe vraag.