Citroën Xsara Picasso: positie accu voor starthulp

waar kan ik de accu vinden voor starthulp te geven?

JJdiesel

Geplaatst door JJdiesel (0) , lid sinds 17 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Citroën Xsara Picasso? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

5 Reacties

Hans4037 (0) PRO, 15 jaar geleden

Als de accu niet in de motorruimte zit,dan is er meestal een mogelijkheid om daar op een daarvoor gemaakte plusaansluiting een starthulp te geven. Deze zit dan onder een kaple waar een rode + op staat. Zet de massakabel op een deel van de motor.

Hans

anoniem-1573996169 (0), 15 jaar geleden

en deur open zetten tijdens aansluiten van starthulp de binnenverlichting pakt de piekspanning op het zal misschien 10 keer goed gaan maar tegenwoordig met die elektronica is het oppassen geblazen ik heb hiervoor een piekspanningbeveiliging gekocht die ik op de accu zet alvorens met een starthulp te werk te gaan

Grietje (0) PRO, 15 jaar geleden

en de massa niet in de buurt zetten van injectiecomputer want dan is hij naar de bliksem.
Er zit een massa punt vooraan op de koplampensteun. Pas op met per ongeluk polen verwisselen want dan is injectiecomputer ook kapot en die kosten zo'n 800 euro plus btw en een hoop werkuren.
wees voorzichtig

JJdiesel (0), 15 jaar geleden

Oke bedankt. Nog een vraagje als ik de accu wil vervangen waar kan ik deze dan vinden?

Renaultmonteurtje (0) PRO, 15 jaar geleden

deze zit onder de bestuurders stoel. deze kun je afhankelijk van het BJ (niet vermeld) omhoog kantelen.

oude model: stoel achterstestand zetten, hoofd steun er af halen. de stoel omhoog doen mbv de hendel. dan aan de achterkant zitten twee hendels tegen de bovenste hoek v/d stoel aan drukken en dan 1 hendetje indrukken vervolengs de andere en hij kantelt.

nieuwe model: achterste stand omhoog e dan zitten er 2 torx schoefjes.

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Citroën Xsara Picasso of stel zelf een nieuwe vraag.