Citroën Berlingo: Schakelaar van de aanjager werkt niet meer. Hoe demonteren?

Bouwjaar: 1998, Brandstof: Diesel, Motorcode: 1.9D

Mijn Berlingo heeft al een tijdje problemen met de aanjager. Het lukte telkens niet om de fout te vinden, als ik aan de kabels trok dan werkte alles weer. Nu echter definitief gestopt. Ik het probleem gevonden, de stekker op de schakelaar zit vastgebrand en maakt nu geen contact meer. Is ook heel moeilijk te bereiken dus krijg er ook niet veel kracht op uitgeoefend.

Vraag is dus hoe ik de schakelaar kan demonteren, moet ik echt de hele console uitbouwen (hoe?) of kan dit simpeler. Ik zie het niet!

adamastor

Geplaatst door adamastor (0) , lid sinds 10 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Citroën Berlingo? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

2 Reacties

adamastor (0), 10 jaar geleden

Ik zie op ebay dat hele bedieningspanelen worden aangeboden, dus geen losse schakelaars. Maar hoe demonteer ik de middenconsole van zo'n berlingo. In 1998 hebben ze hem heel goed vastgezet!

adamastor (0), 10 jaar geleden

Kennelijk gaat deze schakelaar nooit kapot anders hadden meer mensen het probleem gehad en had ik hier wel antwoord gekregen, jammer!

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Citroën Berlingo of stel zelf een nieuwe vraag.