Citroën C4 Picasso: snel kapot gaan van dimlampjes

Bouwjaar: 2009, Brandstof: LPG, Motorcode: 2.0

Mijn C4 Picasso gebruikt sinds de aanschaf zeer veel nieuwe dimlampen. De laatste lamp is ongeveer een maand meegegaan. Gedurende de periode dat ik de auto heb is dit de zesde lamp die vervangen moet worden. De spanning die op de fitting staat is precies 12v. Heb ook verschillende kwaliteiten lampen gebruikt zonder dat dit veel verschil laat zien. Weet iemand een oorzaak en/of een oplossing voor dit probleem?

Loenatik

Geplaatst door Loenatik (0) , lid sinds 13 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Citroën C4? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

2 Reacties

Treb (0), 13 jaar geleden

Je kunt een piekspanningsbeveiliger plaatsen: http://www.problemcar.nl/viewtopic.php?p...
En de goedkoopste lampjes kopen.

Roger10 (0), 13 jaar geleden

[quote=Loenatik]Mijn C4 Picasso gebruikt sinds de aanschaf zeer veel nieuwe dimlampen. De laatste lamp is ongeveer een maand meegegaan. Gedurende de periode dat ik de auto heb is dit de zesde lamp die vervangen moet worden. De spanning die op de fitting staat is precies 12v. Heb ook verschillende kwaliteiten lampen gebruikt zonder dat dit veel verschil laat zien. Weet iemand een oorzaak en/of een oplossing voor dit probleem?[/quote]
Heb je de spanning ook gemeten met draaiende motor,ik denk dat er iets is met de spanningsregelaar van de alternator

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Citroën C4 of stel zelf een nieuwe vraag.