Citroën C3: start probleem en uitval tijdens het rijden

Bouwjaar: 2003, Brandstof: Benzine, Motorcode: 1.4

heb een citroën C3 exclusive automaat. 3 jaar geleden ben ik door mijn voor vering gezakt . hierna begon de problemen. hij start soms niet gem. 1 tot 2 keer in de mnd. soms na 15 min. deed hij het weer. maar soms ook na 2 uur . garage wist niet wat het was en uiteindelijk hebben ze een map vervangen die de auto uitleest. echter na een mnd .herhaalde het probleem zich weer. na een tijdje hebben ze de pomp vervangen,paar mnd.later de mobine, daarna de luchtfilter daarna weer de pomp. heb dus een hoop onkosten gemaakt en ben geen stap verder. dit al bijna 3 jaar lang. de laatste tijd begon hij ook uit te vallen tijdens het rijden . hij staat nu al 5 weken in de garage en ze belden me gisteren op dat ze dachten dat het de besturings unit is en de kosten hiervan is 1000 euro. en krijg niet de garantie of het dit werkelijk is.
komt iemand dit bekend voor ?

joymax

Geplaatst door joymax (0) , lid sinds 12 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Citroën C3? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

4 Reacties

mecano ltd (0) PRO, 12 jaar geleden

Klinkt misschien dom, maar als de wagen weer niet wil aanslaan, schop even tegen de onderkant van de benzinetank waar de benzinepomp zit, terwijl er iemand anders de motor start, waarschijnlijk een defecte benzinepomp.

Good luck.

Cheers, hans

maarten4874 (0) PRO, 12 jaar geleden

hou het even bij 1 topics aub,is iets overzichtelijker voor ons.

joymax (0), 12 jaar geleden

Ik heb de auto na 8 weken terug gekregen. Ze hebben alweer de bobine vervangen !. bougie ook terwijl hij in sept. een grote beurt gekregen heeft. storing zoeken electrisch cirquit . na 2 dagen startte hij weer niet . ze zijn hem opkomen halen en staat dus weer in de garage.

andreas08 (0) PRO, 12 jaar geleden

het door de veren zakken heeft niets met jouw problemen van het starten te maken
als dit wel zo was waren er zo veel c3 rijders met exact dezelfde problemen
het belangrijkste weten we nog niet welke storingen staan er in de div computers
en zijn er apparatuur ingebouwd zoals radio parrot enz

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Citroën C3 of stel zelf een nieuwe vraag.