Citroen C3 2011: STORING INTERN CIRCUIT

Bouwjaar: 2011, Brandstof: Diesel, Transmissie: Handgeschakeld, Motorcode: 9HP, Motorinhoud (cc): 1600, Vermogen (kw): 68

In eerste instantie gingen de ruitenwissers en het licht niet uit , ook niet met de sleutel uit het contact.
Vervolgens vielen tijdens het rijden de knipperlichten uit, stopte de stuurbekrachtiging en gaf een airbag foutmelding. De ANWB kreeg hem aan de praat door even de stroom van de accu te halen. Even later begon het echter opnieuw . De auto wilde toen ook helemaal niet starten. H et lijkt wel of de auto stroom blijft trekken ook zonder dat er contact is ??? wie oh wie heeft voor mij een antwoord b.v.d.. vr gr Jan.

jannasses

Geplaatst door jannasses (0) , lid sinds 2 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Citroën C3? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

3 Reacties

harry4203 (315) PRO, 2 jaar geleden

ga eerst de hele auto maar eens uit (laten) lezen. ook logboek bsi ed. dit gaat alleen met originele testapp. er zullen waarschijnlijk meerdere communicatiestoringen in staan, belangrijk is met welk/welke componenten.

    Dank je wel voor je antwoord , morgen gaat dit inderdaad gebeuren het uitlezen , en komen zij met een niet al te dure oplossing ? vr gr Jan.. - jannasses (0), 2 jaar geleden

PeterK011 (5), 2 jaar geleden

Heb dit probleem ook nog eens geweten bij een Berlingo : toen was de oorzaak vocht in de zekeringenkast/computerdoosruimte onder de motorkap. Dit kwam nadat de motor eens afgestoomd werd met hogedrukreiniger .

harry4203 (315) PRO, 2 jaar geleden

idd, ik denk ook dat die zekeringkast defect is, maar draadbreuken in die hoek willen ook nog wel eens voorkomen.

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Citroën C3 of stel zelf een nieuwe vraag.