Dacia DUSTER 2012: Airbag lampje

Bouwjaar: 2012, Brandstof: Benzine, Motorcode: K4M F6, Motorinhoud (cc): 1600, Vermogen (kw): 77

Hoi ,

Dacia Duster 2012, ongeveer een jaar geleden , ging het gele airbag lampje, op dashboard branden, ik had het even aangekeken, na paar weken, wilde in naar garage gaan , om te checken en eventueel te laten resetten (bij geen storing), op een dag, was lampje weer uit , zo gelaten, nu sinds gisteren weer teug, wat is dit ,een slecht contact, of moet je hem bij de garage laten ,resetten en komt het niet meer terug.(of na paar weken gaat weer vanzelf uit), lees net is geen apk afkeur, (geldt voor bouwjaren voor 2018), maar leuk is het niet om dit lampje te zien branden.

lenovo

Geplaatst door lenovo , lid sinds 4 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Dacia DUSTER? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

3 Reacties

check

Beste antwoord, geplaatst door harry4203 PRO, 2 maanden geleden

UItlezen, en adhv de foutcode de oorzaak verhelpen. kan vele oorzaken hebben. slecht contact ergens komt veel voor, slechte accu kan een oorzaak zijn enz enz. resetten(foutcodes wissen) helpt niet.

kaleido 1 PRO, 2 maanden geleden

Wikkelveer onder het stuur kan ook , maar eerst uitlezen.

lenovo, 2 maanden geleden

Harry4203 en kaleido 1 , dank voor jullie antwoorden , het is mij duidelijk, had ook al het idee, dat je op obd moet uitlezen, en ahv de foutcode, kan je zien waar het probleem, zit, en oplossen, zodat melding niet meer terug komt, door jullie antwoorden ,weet ik nu zeker, dat storing moet worden uitgelezen in garage.

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Dacia DUSTER of stel zelf een nieuwe vraag.